HouthoffBuruma law firm

The stylish and professional attitude of the law firm is expressed throughout the interior. On a subtle way the daylight is being introduced in the common areas where reception desk and waiting area are located. The common area is being extended until the tower elevation, so the skyline of Rotterdam becomes visible for every visiting client.

The custom corridor is transformed into a high end reception area


The expressive floor plan is being supported by the dynamic light lines in the ceiling. The meeting rooms are executed in neutral white and light blue colors. As a contrast the stylish furniture is fabricated from flamed ebony, brown leather and polished stainless steel.

Concept sketch

Floor plan


The meeting center is designed with a high level of sophisticated details. Polished aluminium is combined with warm textured coromandel veneer. The bright white spaces are emphasized by the refined flush wall and ceiling details.


Project Houthoff Buruma law firm meeting center
Client Houthoff Buruma
Location Rotterdam Netherlands
Surface 900m²
Date 2004-2005
Design HofmanDujardin
Project management BBN
Contractor Wouters Bouw
Contractor installation Koldijk
Contractor millwork Gebebouw
Photography Matthijs van Roon