YinYang office

In the city of Utrecht Hofman Dujardin Architects created a sparkling new entrance for Yin Yang office building. The client wish was to change the program from a single tenant to a multi-tenant situation. To create an open entrance space and a view from front to back we took out existing walls and floors.

'The open spacious reception area connects the entrance with the luscious green garden'

 

When entering a host welcomes the visitors before they continue up to the working floors. A white floor with wooden pockets at the sides were designed to emphasize the fluent shape of the exciting building. A spiral staircase made from a thin plate of steel connects the 1ste floor walking bridge.

Colophon

Project YinYang office
Client ASR
Location Utrecht Netherlands
Surface 1000m²
Date 2013-2015
Design interior HofmanDujardin
Team Barbara Dujardin, Michiel Hofman, Bo Winnubst, Robin Adriaanse, Clara Hernandez, Paul Coenen and Pieter Mulder
Project management CBRE
Consultant construction
Consultant installations
Consultant acoustics
Consultant restaurant
Contractor Aalberts Bouw
Contractor millwork
Contractor furniture
Photography Matthijs van Roon